Welkom! Ik ben Gerdy

Impact maken.

Ik word ontzettend gelukkig van iets ten goede veranderen.

De wereld. Mooier, groener maken. Hem beter achterlaten als ik ga. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar ik zal doen wat ik kan! 

En ja, dat kan ook met online vergaderen… 

 

Mensen. Zorgen dat jouw meetings effectief zijn en waardevol, en ontspannen: daardoor ga jij, en gaan jouw medewerkers met meer plezier naar hun werk. En hebben zij ook weer meer impact! 

Ik maak een team van je team, en ik laat je ervaren dat je ontzettend kunt lachen in een meeting die dan toch knetter relevant is en het resultaat geeft wat je wilt. Of misschien wel daardoor. 

 

Af en toe schrijf ik een boek.  En ik geef trainingen. In zo weinig mogelijk tijd jou zoveel mogelijk leren zodat je het daarna beter kunt dan ik.

 

Daar word ik nou blij van. En mijn klanten ook.

Zo kan ik je helpen

Lees het boek, volg de training of laat mij je vergadering faciliteren. Alle wegen leiden uiteindelijk naar Rome, de een alleen wat sneller dan de ander. 

— 01

FLOW Meeting

Jouw vergadering, met 200 man, of met een hot topic, leid ik in goede banen. Zodat je meer resultaat krijgt dan je ooit durfde te verwachten, en je zelf actief mee kunt doen. Interactief, Energiek, met Plezier, en iedereen is betrokken. 

— 02

Training Meetings Faciliteren

Wil je zelf weten hoe je meer uit je online meetings haalt? Hoe je je deelnemers meer betrekt, iedereen aan het woord laat zonder dat het eindeloos duurt en sturend op resultaat? Kom dan naar de training Meetings Faciliteren en Voorzitten.  

— 03

All Star Team

Met je Team aan de slag om er nog meer een team van te maken. Binnen, buiten, met touwen en ballen. Uitdagende opdrachten met een diepere laag. Hoe werk jij samen onder druk? 
Heb je een thema dat je als team aan wilt vliegen, dan nemen we dat mee.