Welkom! Ik ben Gerdy

Impact maken.

Ik heb drie kernwaarden: 

  • Waarde toevoegen. 
  • Groei. 
  • Veiligheid. 

Dat heb ik jou te bieden. En daarnaast: plezier, want dat is bijna net zo belangrijk voor me als de rest van de waarden:) 

 

Ik word heel gelukkig als ik een team het plezier kan teruggeven wat ze kwijtraakten tijdens alle lockdowns… zodat ze effectiever, productiever zijn maar vooral- met meer plezier naar hun werk gaan. 

 

Af en toe schrijf ik een boek.  En ik geef trainingen. In zo weinig mogelijk tijd jou zoveel mogelijk leren zodat je het daarna beter kunt dan ik.

 

Daar word ik nou blij van. En mijn klanten ook.

 

Ik werk niet alleen: ik werk samen met Mirjam. We vullen elkaar goed aan als het gaat om de onderstroom, of als er een specifiek maatwerktraject voor opleidingen moet worden gemaakt. Want we trainen ook weer trainers en coaches. Naast Mirjam heb ik een schil van excellente trainers en facilitators om me heen, inzetbaar wanneer dat nodig is. 

Zo kan ik je helpen

Lees het boek, volg de training of laat mij je vergadering faciliteren. Alle wegen leiden uiteindelijk naar Rome, de een alleen wat sneller dan de ander. 

— 01

FLOW Meeting

Jouw vergadering, met 200 man, of met een hot topic, leid ik in goede banen. Zodat je meer resultaat krijgt dan je ooit durfde te verwachten, en je zelf actief mee kunt doen. Interactief, Energiek, met Plezier, en iedereen is betrokken. 

— 02

Training Meetings Faciliteren

Wil je zelf weten hoe je meer uit je online meetings haalt? Hoe je je deelnemers meer betrekt, iedereen aan het woord laat zonder dat het eindeloos duurt en sturend op resultaat? Kom dan naar de training Meetings Faciliteren en Voorzitten.  

— 03

All Star Team

Met je Team aan de slag om er nog meer een team van te maken. Binnen, buiten, met touwen en ballen. Uitdagende opdrachten met een diepere laag. Hoe werk jij samen onder druk? 
Heb je een thema dat je als team aan wilt vliegen, dan nemen we dat mee.