Welkom! Ik ben Gerdy

De #1 soft skills trainer voor Engineers en IT.

Dit ben ik: 

  • 12 jaar ervaring als projectmanager en consultant in de IT en informatievoorziening 
  • Bachelor en Masters titel in Informatica/ Application Sciences 
  • Ruim 20 jaar ervaring als trainer en docent, van gebruikerstrainingen, projectmanagement tot productiviteit en gezondheid. 
  • Favoriete stokpaardje: DiSC
  • Favoriete tool: buiten DiSC gebruik ik heel veel tools en methodes, maar mijn favoriet is toch wel: de ervaring leert je 10 x meer dan de theorie dus ik laat je vooral veel spelen en experimenteren
  • ZELF DOEN! Ik ga het wiel niet voor je uitvinden, heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan dan ben ik niet jouw trainer. Helemaal ok! Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid en ik help je met liefde maar voorkauwen daar ben je te oud voor. 
  • Ik schrijf af en toe een boek. 
  • Ik ben rete sportief, dus in mijn trainingen wordt weinig gezeten en veel bewogen. (op niveau en relevant, don’t worry, je hoeft niet op te drukken). 
  • Ik heb heel veel energie, én heel veel geduld als je serieus bent. 
  • Als ik bij je langskom en met jouw team aan de slag mag, dan gebeurt er iets in de organisatie.

Zo kan ik je helpen

Boek een call, dan gaan we samen zitten en kijken of we  blij worden van elkaar. Zo ja, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt- en of ik dan de juiste persoon ben voor jouw organisatie.