Leuke Trainingsacteur

Zoek je een trainingsacteur die veilig is? Waar je mee kunt oefenen met wat je lastig vindt, op een manier die je net genoeg geeft om het spannend te maken maar niet zoveel dat het niet meer leuk is? 

 

Jarenlang heb ik als trainer gewerkt en opeens ontdekte ik het trainingsacteur zijn. Wat een feest. Intuïtief reageren, en op deze manier kunnen spiegelen wat gedrag doet. 

 

Let op! Als ik de trainingsacteur ben dan wordt er ontzettend veel gelachen. Wil je een training die heel serieus is, dan kun je misschien beter iemand anders zoeken. 

 

Zo kan ik je helpen

Lees het boek, volg de training of laat mij je vergadering faciliteren. Alle wegen leiden uiteindelijk naar Rome, de een alleen wat sneller dan de ander. 

— 01

FLOW Meeting

Jouw vergadering, met 200 man, of met een hot topic, leid ik in goede banen. Zodat je meer resultaat krijgt dan je ooit durfde te verwachten, en je zelf actief mee kunt doen. Interactief, Energiek, met Plezier, en iedereen is betrokken. 

— 02

Training Meetings Faciliteren

Wil je zelf weten hoe je meer uit je online meetings haalt? Hoe je je deelnemers meer betrekt, iedereen aan het woord laat zonder dat het eindeloos duurt en sturend op resultaat? Kom dan naar de training Meetings Faciliteren en Voorzitten.  

— 03

All Star Team

Met je Team aan de slag om er nog meer een team van te maken. Binnen, buiten, met touwen en ballen. Uitdagende opdrachten met een diepere laag. Hoe werk jij samen onder druk? 
Heb je een thema dat je als team aan wilt vliegen, dan nemen we dat mee.