Check direct jouw geplande datum! Mail gerdy@flowmeetings.nl

FLOW Project KickStart

Hoe snel ben jij op stoom met een nieuw project?

Een groep mensen die elkaar nog niet (allemaal) kennen, en met elkaar moeten gaan samenwerken. Het project is nieuw, en de taken zijn nog niet verdeeld. Waar ben jij goed in, waar je collega, wat wordt er precies van je verwacht en wie moet je waar voor hebben? Het beantwoorden van deze vragen kost tijd.

Hoe creëer je als eigenaar van een project, een team dat gezamenlijk verantwoordelijkheid pakt, vooral als er meerdere partijen betrokken zijn?

Doe een FLOW Project KickStart.

Laat mij je eerste meeting verzorgen en van de projectgroep een team maken.

Je leert elkaar goed kennen, en je gaat direct aan de slag. Wie gaat wat doen, waar ben jij nou van? Hoe werken we het beste samen, en welke kant moeten de neuzen op staan?

Creëer een vliegwiel-effect. Is je team gemotiveerd en betrokken, dan gaat je project beter en sneller.

Begin als klant en leverancier(s) samen. Als één team.

Een FLOW Project KickStart geeft jou:

 • Een team dat vol energie wil beginnen;
 • Een team dat geen los zand meer is maar samenwerkt;
 • Inzicht in sterktes en zwaktes van de teamleden zodat je elkaar niet meer over- of onderschat;
 • Een gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid;
 • Een team dat elkaar weet te vinden, ook al werkt ieder op zijn eigen locatie of thuis;
 • Een veilige omgeving waarin:
  • Er ruimte is voor reflectie en feedback- en fouten mogen worden gemaakt.
  • Je flexibel omspringt met wat er tijdens het project gebeurt.
  • Er naar iedereen wordt geluisterd en dus iedereen een belangrijke bijdrage heeft.

Maar... wil mijn klant of leverancier dat wel...

De projecten die je de afgelopen jaren hebt gedaan waren ongetwijfeld goed. Je bent goed in je vak, en je weet hoe je de medewerkers kunt motiveren. En samenwerken gaat ook goed. Het kost alleen tijd.

 

Misschien klinkt het gek, teambuilding met je leverancier, of juist met je klant. Maar je committeert je om samen een project op te leveren. En hoe vaak gebeurt het niet, dat een project (tijdelijk) vastloopt omdat de communicatie niet lekker loopt of verwachtingen niet helder zijn? Hoe makkelijk is het, om naar de ander te wijzen en te zeggen “ja, maar jij”?

 

Met een FLOW Project KickStart ben je dat voor. Je bent vanaf dag één een team.

 

Alle teamleden offeren een dag op om bij elkaar te zitten en elkaar te besnuffelen. Maar geloof me- die tijd win je heel snel terug. Zoals één van mijn deelnemers zei halverwege de ochtend van de kickstart: “deze investering (in tijd én geld) hebben we in de eerste minuut al terugverdiend!”

 

Bied je klant aan om te beginnen met deze dag. Leg uit hoe belangrijk je het vindt dat je samen verantwoordelijkheid pakt, en heel graag als één team wilt samenwerken.

 

Vertel je leverancier dat je op deze manier je project wilt beginnen. Dat je iedereen goed wilt leren kennen, voordat je daadwerkelijk van start gaat. Ja, de deelnemers zijn duur. Maar als je de 8 uur per medewerker niet al hebt terugverdiend in de eerste maand van het project, dan los ik dat per direct voor je op, of je krijgt je geld terug.

Ok.. en waarom moet ik jou hebben?

Ik ben Gerdy Heek, en ik ben gespecialiseerd in het bouwen van teams. Ik vind niets mooier dan veilige omgevingen creëren waar iedere medewerker excelleert en groeit. Ik heb jarenlang ervaring als projectmanager en consultant in de IT en heb als klant en als leverancier projecten gedaan. De laatste jaren werk ik vooral als trainer en coach op persoonlijke groei, communicatie en samenwerking.

 

Ik ben gek op complexe, technische projecten met veel verschillende partijen. Ik help je graag om potentiële uitdagingen helder te definiëren en vervolgens te tackelen. Ik gebruik hele simpele methodes en technieken, die soms verdacht veel lijken op een spelletje, om bepaald gedrag boven tafel te halen. Door te spelen leer je soms veel meer dan door diep na te denken. En bovendien wordt er goed gelachen- wat ontspant en verbindt. Daarnaast gebeurt er altijd wel iets wat je niet verwacht, waardoor de creativiteit ervan afspat.

 

Normaal gesproken duurt het een paar weken, zo niet maanden, voor iedereen uit een project op elkaar is ingespeeld. De mensen die intensief samenwerken vinden elkaar wel – maar de synergie van het hele team is lastiger te creëren.

 

Vooral op een afstand en zeker als je werkt met een team dat gedeeltelijk in het buitenland zit geeft het je project en je team echt een boost als ze elkaar op voorhand goed leren kennen.

 

Daarom verzorg ik deze FLOW Project Kickstart ook online, als LIVE niet kan.

Met een dag als deze heb je direct resultaat. Er staat gewoon een team, binnen een dag! De dag erna kan elke deelnemer aan de slag, hebben ze afspraken gemaakt en zijn ze al op stoom. Ze hebben hun gezamenlijke doel helder, en weten voor welke informatie ze wie moeten hebben.

 

En het mooiste is- het enige dat jij hoeft te doen is een uur, maximaal twee, aan voorbereidingstijd erin steken. De rest doe ik. Stuur me de informatie toe van het project en de deelnemers, en ik maak een op maat gemaakt programma voor je waarin je project de kickstart krijgt die het verdient.

 

Mail me op gerdy@flowmeetings.nl  of bel me gerust op 06-24313533 om te kijken hoe ik je het beste kan helpen.